Demo

Main title

€25,-

p.p.

Subtitle ENG 🚲

This is text block one. Haarlem is een mooie stad. Een stad die graag ontdekt wil worden. Er is immers genoeg te zien. Wil je een verrassende ontdekkingstocht maken door Haarlem met het hele gezin of met een groep vrienden? Wil je in een halve dag veel zien? Dan is er ongetwijfeld maar een vervoermiddel dat uitstekend past bij deze historische stad. Haarlem kan uitstekend verkend worden op de fiets. Met de fiets kun je ook de smalle steegjes verkennen. Je kunt bijvoorbeeld op zoek gaan naar de zeven gouden straatjes in Haarlem. Dat zijn de leukste winkelstraatjes in Haarlem. Bekijk daar de historische panden met hun fraaie gevels. Dit is ook een ideale plaats voor een welverdiende tussenstop. Geniet van een hapje of een drankje in een horecazaak in de fraaie historische binnenstad. Haarlem lijkt wel gemaakt om met de fiets te verkennen. Fietsen en veel zien, een ideale combinatie. Alle reden dus om Haarlem op de fiets te verkennen.

 • Veilig op 1,5 mtr
 • Leukste uitje van Haarlem
 • 5 sterren beoordeling
 • Top 10 City Tour Haarlem
Bike Tours Haarlem - 5 star rating
Average rating:  
 3 reviews
 by Marjo on Oude Stad Fietstour
Prachtige binnenstad

Privefietstour door de oude stad in Haarlem was geslaagd!

 by Pieter on Oude Stad Fietstour
Erg leuke fietstour

Wij hebben erg genoten met de hee familie. De tour was leuk en de gids erg behulpzaam!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
Boek direct deze fietstour

Title block 2

This is text block 2. Natuurlijk wil je Haarlem verkennen op een degelijke fiets. Lang zoeken is niet nodig. Bij ons bedrijf, Bike Tours Haarlem, kun je fietsen huren. Bike Tours Haarlem is gevestigd op de Drossestraat 2. Wil je een korte verkenningstocht maken? Dan kun je een fiets uren voor een halve dag (3 en een half uur). Fietsen huren voor een dag of voor twee dagen kan ook. Wij verhuren zowel fietsen voor volwassenen als fietsen voor kinderen tegen een schappelijke prijs. Een fiets huren voor een hele dag kost 15 euro per dag. In een dag kun je heel veel van de historische stad Haarlem zien. Het wordt ongetwijfeld een onvergetelijke fietstocht.

Boek direct deze fietstour
 • Nederlands sprekende tourgids
 • Vanaf €25,- per persoon
 • Inclusief Bike Tours Haarlem bikes
 • Inclusief bitterballen + kaasplateau!
 • Ook geschikt voor kinderen (vanaf +-1 jaar)
 • Leuke fotomomenten op mooie plekken
 • Helmen op verzoek beschikbaar
 • Grotere groepen? Contact ons direct

This is title number 3

This is text block 3. Enthousiast geworden om Haarlem op eigen houtje te verkennen op een betaalbare en leuke manier? Op interne link vind je een reserveringsformulier. Je kunt op dit formulier invullen hoeveel fietsen voor volwassenen en kinderen je wilt reserveren. Ook kun je invullen op welke dag je de fietsen wilt huren. Verzending van het formulier kan natuurlijk ook via onze website. Je hoeft alleen maar te klikken op Plaats een reservering. Na verzending van het formulier ontvang je van ons een bevestiging van je reservering. Na ontvangst van die bevestiging is je boeking definitief. Wij zien jullie graag komen op de afgesproken dag. Heb jullie die dag vlak voor het begin van jullie verkenningstocht op de fiets nog vragen? Stel ze gerust, want wij helpen jullie graag op weg.

Wat ga je zien tijdens de oude stad fietstour?

Hier vind je een kaartje met de bezienswaardigheden en highlights tijdens de oude stad fietstour.

Let op, de route is een indicatie en kan per fietstour afwijken.


Reserveer een fietstour 🚲

Belangrijk voor bij het boeken

 1. Zorg ervoor op de tourdag 15 minuten van te voren aanwezig te zijn
 2. Betaling kan op locatie (contant/PIN/Credit Card)
 3. Veilige routes en goede instructies, deelname is op eigen risico
Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden.

Vragen? Neem contact op!

Klik hier voor een routebeschrijving

Privé fietstours in Haarlem

Naast onze weekend Open Fietstour bieden wij ook de mogelijkheid voor het boeken privé fietstours in en om Haarlem. Onder begeleiding van een eigen privégids is er de mogelijkheid om middels diverse fietstours Haarlem en de omgeving te ontdekken. Denk aan een privé fietstour naar het strand, of het nabijgelegen natuurgebied rondom Haarlem met onze countryside fietstour. Klik op een van deze privé fietstour voor meer informatie over deze fietstour, beschikbaarheid en boeken.

Oude Stad Fietstour

Meer informatie

Countryside Fietstour

Meer informatie

Strand Fietstour

Meer informatie

Meer thema fietstours in Haarlem

Enthousiast geworden. Zin in een rondleiding op de fiets? De gidsen van Bike Tours Haarlem weten hoe ze een rondleiding moeten verzorgen. Wil je mee op een van onze rondleidingen? Wellicht kies je voor de populaire Oude Stad Fietstour. Deze vaak geboekte rondleiding door de historische binnenstad van Haarlem maken de gidsen graag. De gidsen, allemaal locals, weten heel te vertellen over de historische gebouwen in hun stad. Ook vertellen ze leuke anekdotes over beroemde inwoners van Haarlem. Maar onze gidsen moeten natuurlijk wel vertellen wanneer je komt. Ze willen ook weten hoe groot de groep is. Wil je de Oude Stad Fietstour Boeken? Ga dan naar de website….Klik daar op Boek direct deze fietstour. In het formulier vul je alle benodigde gegevens in. Wij zien je graag op de ingevulde dag en tijd verschijnen. Zorg dat je op de dag van vertrek 15 minuten voor vertrek aanwezig bent. Wij geven voor vertrek instructies en volgen een veilige route. Je zult onderweg ongetwijfeld veel zien en beleven.