Haarlem Theme Tours

Discover Haarlem by bicycle

Haarlem is also known as the little sister of Amsterdam. This is because they Hiermee wordt wordt vaak verwezen naar het feit dat Haarlem op slechts 20 minuten afstand van Amsterdam ligt en veel vergelijkbare dingen heeft te bieden. Het is daarom ontzettend leuk om eens een dagje naar Haarlem te komen en deel te nemen aan een van onze tours. Met Bike Tours Haarlem proberen wij iedereen het écht Haarlem te laten ontdekken. Onze tours worden altijd gegeven door ervaren gidsen. Zij zorgen ervoor dat je op en leuke en toegankelijke manier Haarlem kunt ontdekken. Spring met ons op de fiets en laat je verassen door al het moois dat Haarlem te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan onze Open Fietstour of ben je met een eigen gezelschap dan is een Privé Fietstour wellicht wat voor je.

Verborgen schatten van Haarlem

Onze gidsen laten je kennis verborgen plekjes in Haarlem. Denk bijvoorbeeld aan de Hofjes of de verschillende prachtige kathedralen in Haarlem. Door dit op de fiets te doen ontdek je Haarlem vanaf een geweldig manier. Ook is het leuk dat je met de fiets ook net iets meer buiten het centrum kan komen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld ook leuk de duin/bosrijke omgeving van Haarlem ontdekken. Of je nou kiest voor een Open Fiets Tour, een Privé Fietstour of er voor kiest om zelf Haarlem te ontdekken met een fiets uit de losse verhuur, hoe dan ook zorgen wij van Bike Tours Haarlem voor een onvergetelijke ervaring in Haarlem.


Meer tours in en om Haarlem

Naast de losse fietsverhuur en Open Fietstour bieden wij ook verschillende andere mogelijkheden aan om Haarlem op de fiets te ontdekken. Hierover vind je een overzicht van alle mogelijkheden die Bike Tours Haarlem je biedt. Heb je vragen? Laat het ons dan weten, dan helpen wij je graag verder!